Зірка серіалу "Відчайдушні домогосподарки" Єва Лонгорія осоромилася на червоній доріжці премії Billboard Music Awards. Актриса вибрала таке невдале вбрання, що всі присутні побачили її трусики.

Для виходу Лонгорія обрала сукню від Alberta Ferretti з дуже короткою спідницею спереду. Вбрання продемонструвало стрункі ніжки зірки, але вони не стали головною прикрасою вечора, адже фотографам вдалося зняти чорні трусики Лонгорії.

Раніше повідомлялося, що Єва Лонгорія, яка не так давно вперше стала мамою, похвалилася ніжним фото з маленьким синочком. Хлопчикові на ім'я Сантьяго 10 місяців, актриса і модель жартома називає дитину своїм "маленьким авокадо".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Фанати відзначають, що Сантьяго - копія Лонгорії, від мами він успадкував виняткову красу. Величезні виразні очі це підтверджують - одним словом, "ховайте, мами, ваших дочок..."

На малюку - смішна піжамка з візерунками у вигляді авокадо. Фото з'явилися в Instagram зірки.

Фанати зірки "Відчайдушних домогосподарок" відзначили, що Лонгорія виглядає неймовірно і дуже красиво. А дехто навіть зауважив, що Сантьяго - це міні-копія його матері.

Нагадаємо, популярна американська 38-річна співачка і актриса Джесіка Сімпсон 19 березня народила доньку від свого чоловіка, 39-річного футболіста Еріка Джонсона.

Раніше Знай.uа повідомляв, Єва Лонгорія опублікувала в Instagram веселе фото з Ель Фаннінг, яка теж є акторкою кіно. Мабуть зірки дружать, адже фотографія вийшла дуже теплою.

Також Знай.uа писав, відома американська актриса, продюсер і режисер Єва Лонгорія показала знімок з 3-місячним сином Сантьяго Енріке. Так, знаменитість взяла малюка з собою на зйомки фільму "Даша-мандрівниця", які проходять в Австралії. Про це артистка розповіла своїм фоловерам в Instagram, виклавши трепетне селфі.