Онука відомої радянської та української співачки Софії Ротару Соня Євдокименко за словами фахівців та шанувальників, взяла від зіркової бабусі найкращі риси — талановита дівчинка росте надзвичайною красунею.

Відомо, що дівчина цікавиться мистецтвом, займається творчістю, співає і випускає треки, а також досягла успіху в модельному бізнесі і володіє бездоганним смаком і відчуттям стилю.

Соня Євдокименко

Зовнішність Софії викликає захоплення у оточуючих, а також підписників юної красуні в соцмережах. Так, онучка Ротару вразила фото в лаконічному чорному вбранні, яке опублікувала в Instagram.

Нещодавно дівчина побувала в Італії, куди приїхала заради відвідування Венеціанської бієнале, де її вразили фестивальні роботи. Про що вона повідомила підписникам, опублікувавши найкращі з них у фотоблозі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, онука Софії Ротару підкорила мережу новим фото: принцеса з казки.

Як повідомляв Знай.uа на Пугачову полював небезпечний маніяк.

Знай.uа писав, онучка Ротару засвітила грудьми без ліфчика: топ відвертих знімків.