Відома українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з прихильниками новими фото у соціальній мережі Instagram. Вона завжди постає на світлинах у сексуальних та водночас ніжних образах. Так, цього разу артистка опублікувала нове чорно-біле фото.

Можна припустити, що це архівне фото Кароль. На світлині співачка з коротким волоссям, а зараз же вона носить зачіску з довгими локонами. На новому фото Тіна Кароль у досить цікавій позі, де виглядає ніжною та беззахисною. Цікаво, що на ній немає жодного сліду від макіяжу.

Шанувальники української поп-діви не оминули публікацію своє увагою. Прихильники Тіни Кароль буквально засипали нове фото компліментами.

"Моє ліжко вже все мокре", "Пощастило ж комусь", "Так красиво сухожилля на руках випирають, дуже гарна структура рук, обожнюю", "Така неземна", "Яка естетика", " Тині Григоріївна, ви не перестаєте дивувати", "Вау, просто наповал, немає слів", "Яка ж ви красива", "Дівчинка з космосу", "В мене аж щелепа відкрилася, я нічого не можу сказати", "Неймовірно красиво",- написали фанати Кароль у коментарях до публікації.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Останнім часом співачка все частіше проявляє любов до чорно-білих фото, адже у неї в профілі Instagram вони з'являються все частіше. Так, нещодавно Тіна опублікувала фото, де позує в незвичному образі.

Для фотосесії Тіна Кароль навіть оголила деякі частини тіла, але при цьому залишила місце для фантазій. На ній відверте атласне боді ніжно-блакитного кольору зі стразами, що оголює стрункі ніжки та зону декольте, а також підкреслює пишний бюст. На плечах артистки бежеве картате пальто. Її волосся розпущене в красивій укладці, а на обличчі природний макіяж.

Нагадаємо, Тіна Кароль в образі фехтувальниці осідлає ваші найсміливіші фантазії: екстремальне декольте.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кароль похвалилася трепетним кадром, привітавши українців з Днем вишиванки. Так, артистка позувала в дуже незвичному білому платті з глибоким декольте, розшитому червоними і чорними нитками.

Також Знай.ua писав про те, що розкішну Тіну Кароль запідозрили у новому романі: очі світяться щастям.