Відома українська телеведуча Леся Нікітюк не забуває тішити прихильників новими знімками в Instagram. Так, цього разу вона опублікувала світлину з Балу квітів, який щорічно влаштовує ресторатор Микола Тищенко.

Під час заходу відбулося нагородження найуспішніших жінок, за яких можна було проголосувати онлайн. Леся Нікітюк також була серед номінантів і здобула титул "Телеведуча року".

"На днях отримала премію "Телеведуча Року" за версією @nikolaytyshchenko 😁(Коля з Днём Народження❤️ кстате😆) !!! Виявилось шо було голосування...і ви вибрали мене!!! Дякую вам, щоб ви були мені здорові!!! Лю", - підписала допис Леся Нікітюк.

Для виходу у світ Леся вибрала чорне прозоре коротке плаття, яке ефектно підкреслило її стрункі форми та навіть засвітило спідню білизну. У схожому вбранні зірка вже встигла також показати себе під час поїздки в Іспанію на футбольний чемпіонат "Ла Ліга". Волосся Нікітюк вирішила зібрати у високий хвіст, а образ доповнила лаконічним намистом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Прихильники телеведучої не оминули увагою публікацію. Хтось зробив комплімент Нікітюк, а комусь здалися дивними коліна зірки на фото.

"А що з колінами. А так ти красотуля", "Коліна просто жесть", "Коліна чи то фільтром перетиснуло, чи то Леся вночі гарно постаралася", "Тихий жах", "Боже, яка гарна", "Красуня, вогонь", "А що з колінами у нашої красуні", - написали фанати у коментарях.

Бал квітів пройшов в центрі столиці 15 травня в одному з ресторанів Миколи Тищенка. Заради того, щоб виступити на події, до Києва прилетів співачка Анна Сєдакова. Зараз її рідко можна побачити в Україні. Господар вечора особисто вітав гостей на вході, з кожним спілкувався і запрошував в зал. Пізніше до нього приєдналася його дружина - Алла Барановська.

Нагадаємо, що Нікітюк приміряла коротенький облягаючий топ з візерунками і джинси, виставивши напоказ плаский животик.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк похвалилася дуже теплими спільними кадрами з любою мамою Катериною, племінницею і домашнім улюбленцем - псом породи вест-хайленд-уайт-тер'єр на ім'я Рафік.

Також "Знай.uа" писав, що гаряча Нікітюк показала ідеальний ранок в еротичній білизні: шикарна жінка.