В ізраїльському Тель-Авіві відбувся грандіозний фінал міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2019. Представником Росії в цьому році знову став Сергій Лазарєв, який вдруге спробував здобути жадану перемогу.

Фінал конкурсу в Україні транслювали телеканали СТБ та UA: ПЕРШИЙ. Беззмінним коментатором конкурсу є телеведучий Сергій Притула, який гостро відреагував на виступ Сергія Лазарєва.

Сергій Притула
Сергій Притула

За його словами, у Росії назвали причину того, що артист з 1 місця рейтингу букмекерів скотився до 8. Експерти РФ упевнені, що в цьому винна постановка на пісню Scream, яка не вразила глядачів.

"Даремно кажуть, що у Сергія Лазарєва погана постановка. По-моєму, він без проблем міг би виграти у нас, наприклад, на конкурсі "Молода Галичина". Сергій Притула

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Євробачення-2019 фінал – дивіться відео: Сергій Лазарєв – Scream

Також Притула жорстко пожартував над піснею представників Словенії – дуету Zala Kralj & Gasper Santl.

"Якщо ця пісня виграла Національний відбір, то якими ж були ті, хто гірше? Ви знаєте, коли Андрій Данилко сказав, що під пісню KHAYAT на Національному відборі йому хотілося заварити чаю, то я під час цієї композиції хотів дати словенському дуету гроші на весілля". Сергій Притула

Євробачення-2019 фінал – дивіться відео: Zala Kralj & Gašper Šantl – Sebi

Нагадаємо, що в Ізраїлі проходить найбільш яскрава музична подія року - "Євробачення-2019". Крім самих виступів, ексцентричних костюмів і вокалу, глядачі також звертають увагу і на коментарі ведучих і перекладачів. Так, український коментатор Сергій Притула дуже порадував глядачів, назвавши популярний додаток Spotify - "спотіфі". У мережі його слово вже розбирають на меми.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Ізраїлі стартувало " Євробачення-2019.

Також Знай.uа писав, на Євробачення 2019 з представником від Росії - співаком Сергієм Лазарєвим - чомусь приїхав Філіп Кіркоров, який всім пояснював, що у них з Лазарєвим є діти, але не "загальні" .