Відомий американський кабельний телеканал HBO, який багато хто знає по проектам "Гра престолів", у травні 2019 року презентував міні-телесеріал "Чорнобиль". Картина заснована на реальних подіях трагедії 1986-го року.

Відомо, що серіал складається з п'яти епізодів, які виходять на екрани раз на тиждень.

Кадр із серіалу Чорнобиль

"Пятисерийная стрічка — це телевізійна подія, яку неможливо пропустити, але вона буде мучити вас, це історія жахів під виглядом історичної документальної драми. Кожна секунда пронизана нудотним переживанням. Знання того, як закінчиться ця історія, ніяк не зменшує жах від споглядання того, як розгорталися події у реальному часі ", - пише американська оглядач Прома Хосла для видання Mashable.

Кадр із серіалу Чорнобиль

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"На фоні нового серіалу HBO "Чорнобиль"- "Гра престолів" має вигляд комедії", - пише британський оглядач Адріан Генниган для ізраїльського видання Haaretz.

Кадр із серіалу Чорнобиль

Також, роботу режисерів і акторів високо оцінили закордонні глядачі, які не здогадувалися про масштаб трагедії.

Нагадаємо, чим закінчиться Гра престолів.

Як повідомляв Знай.uа на чай із Зеленським: українцям розповіли про унікальні можливості.

Знай.uа писав, збулася мрія мільйонів чоловіків: Єва Лонгорія не втримала сукню.