Відома українська актриса, зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець показала шанувальникам своїх діток - малюків двійнят.

Відповідні знімки знаменитість опублікувала в соціальній мережі Facebook, чим дуже порадувала своїх фанів.

Українська актриса Олена Кравець показала громадськості фото своєї двійні – сина Івана і дочки Катерини. До цього зірка намагалася сховати дітей від публіки, зараз же українці можуть побачити цілу серію теплих знімків.

Крім того, відома актриса розповіла про сімейний відпочинок на українських курортах. Так, сім'я Олени Кравець проведе літню відпустку на курорті Коблево.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Друзі, якщо ви шукаєте місце для відпочинку з дітьми, батьками, нянею і собачкою в Україні, ось одне з тих, що можу порекомендувати особисто. Ми були в минулому році і збираємося їхати в цьому, так що see you soon". Олена Кравець

Фанати Олени Кравець зраділи фото з її маленькими дітками. Безліч користувачів мережі залишили добрі коментарі.

Нагадаємо, що зірка Кварталу 95 Олена Кравець долучилася до святкування одного з найулюбленіших свят українців - Дня вишиванки, і поділилася яскравими фото в національному вбранні. Відповідні кадри головна красуня Кварталу опублікувала на своїй сторінці в Іnstagram.

Раніше ми писали, що відома українська актриса, зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець вразив мережу новим знімком.

Комедіантка Олена Кравець є прикладом для багатьох українських жінок. Вона встигає будувати блискучу кар'єру на телебаченні, і не забуває про міцну сім'ю. У артистки троє дітей: 16-річна Маша і 2-річні двійнята Ваня і Катя. Крім того, Кравець - просто дуже красива жінка.

Також Знай.uа писав про те, що актриса "Жіночого Кварталу" Ірина Сопонару показала шанувальникам, як проходить її відпочинок на турецькому курорті Бодрум. Зокрема, 32-річна гумористка поділилася цілою серією пляжних фото з відпочинку. На опублікованих кадрах відома гумористка позує в спокусливому бікіні і не соромиться демонструвати струнку й підтягнуту фігуру.