Українська співачка Тіна Кароль потрапила під хвилю критики власних фанатів. Своє обурення фанати висловили в коментарях до нового знімка зірки в Instagram.

Кароль опублікувала знімок, на якому вона позує в чорному платті з декоративними рюшами і відкритою спиною. Зірка стоїть на тлі вікна, спершись ліктем на стіл і дивиться в камеру.

Багато шанувальників співачки зазначили, що це знімок з фотосесії, яку зірка зробила раніше. Фанати закликали Кароль перестати постити "старі фото" і зробити нову фотосесію, назвали це своєрідною брехнею.

Також юзери запитують, чи буде співачка з ними спілкуватися в мережі і відповідати на коментарі.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Думає, що краще за всіх", "Дайте відповіді на наші коменти, питання", "Ви дуже красива жінка, цього не відняти", - пишуть фанати.

Нагадаємо, відома українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками новими фото у соціальній мережі Instagram. Вона завжди з'являється на фотографіях в сексуальних і водночас ніжних образах. Так, на цей раз артистка опублікувала нове чорно-біле фото.

Можна припустити, що це архівне фото Кароль. На знімку співачка з коротким волоссям, а зараз вона носить зачіску з довгими локонами. На новому фото Тіна Кароль у досить цікавій позі, де виглядає ніжною і беззахисною. Цікаво, що на ній немає ані сліду від макіяжу.

Шанувальники української поп-діви не обійшли публікацію своєю увагою. Шанувальники Тіни Кароль буквально засипали нове фото компліментами.

Також раніше ми писали, що актриса студії "Квартал 95" Ірина Сопонарп вразила шанувальників відвертим фото з відпочинку.

Відповідні кадри вона виклала на своїй сторінці в соціальної мережі.

Відомо, що не так давно Сопонару стала однією з актрис новоствореного Жіночого Кварталу.

Нагадаємо, Тіна Кароль в образі фехтувальниці осідлає ваші найсміливіші фантазії: екстремальне декольте.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кароль похвалилася трепетним кадром, привітавши українців з Днем вишиванки. Так, артистка позувала в дуже незвичному білому платті з глибоким декольте, розшитій червоними і чорними нитками.

Знай.uа писав про те, що розкішну Тіну Кароль запідозрили у новому романі: очі світяться щастям.