Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, яким повідомила про те, що провела розіграш свого автомобіля, а також показала переможницю цього розіграшу.

На новій фотографії, яка з'явилася в записі Лесі Нікітюк, вона постала на огляд публіки в цікавому образі на вулиці. Зірка зображена в компанії скромної дівчини, яка виграла у Лесі автомобіль, дівчата стоять на вулиці. Так, Нікітюк одягла для фото чорні вузькі шорти і коричневий піджак, а на її ногах двоколірні босоніжки на підборах. Леся стоїть біля тієї самої машини, яку подарувала випадковій переможниці, в руках вона тримає оригінальний букет квітів. Дівчина, яка стоїть поруч з телеведучою одягнена в легкий довгий сарафан з яскравим флористичним принтом, поверх якого накинула джинсову курточку.

У підписі до фото Леся Нікітюк розповіла про переможницю свого конкурсу. "На фото щаслива переможниця мого гівевея Марина, яка виграла мою тачку… і Леся яка тепер пішохід. Хлопці, на що я тепер пересяду? Варіанти? #лесяникитюк #розыгрышАвто", - написала Леся. Шанувальники не пройшли і повз цієї публікації і почали активно її обговорювати. Фолловери засипають Нікітюк питаннями та побажаннями, а деякі почали активно обговорювати незвичайний образ телезірки і відповідати на її питання.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Нагадаємо, Леся Нікітюк захопила мережу новим селфі. Телезірка поділилася милим селфі, зробленим на телефон у ресторані Vino e Cucina, який зазначила в геолокації до знімка.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.