Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Так, і в цей раз Анна Сєдокова не розчарувала своїх підписників і вивалила в мережу відверте фото, але в підписі до нього поскаржилася на зайву вагу. Артистка написала довгий пост, в якому поділилася проблемою і похвалилася, що знайшла її рішення.

"Ненавиджу ваги. Ось прямо вважаю їх найгіршим творінням людства. Але вчора вони прокралися до мене в номер. І я на них встала. Результат був плюс півтора кг від ваги від якого мені потрібно було худнути #этофиаскобратан. Отже, я на інтервальному голодуванні з цього дня. Трохи інфо від моєї другої розумної сторінки @annaupgraded! Intermittent fasting (IF) – не дієта, а більше спосіб життя, але він сприяє схудненню. Методика не вказує, ЩО потрібно їсти, вона відповідає за час, вона вказує, КОЛИ потрібно їсти.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Ще давно читала про це в журналі, але не звернула уваги, а дарма. В Америці її вже давно практикують, і навіть є програма-таймер Zero, який ти сам встановлюєш, в залежності від свого розпорядку дня, а воно розраховує твій наступний прийом їжі так, щоб домогтися 13 чи 16 годин голодування на добу. Творець програми, до речі, надихнувся Х'ю Джекманом, який використовував метод голодування під час підготовки до ролі Росомахи.

І ось один з методів такого голодування. Страшного в цьому немає нічого, багато хто так харчуються, самі того не підозрюючи. Метод 16/8, або протокол Leangains, був запропонований фітнес-експертом Мартіном Беркханом і являє собою відсутність їжі протягом 16 годин, а на решту 8 годин ви розподіляєте 2-3 прийоми їжі. Але від шкідливих продуктів звичайно краще утриматися, щоб був ефект.

Тобто, якщо ти вечеряєш в дев'ять вечора, то наступний прийом їжі у тебе повинен бути не раніше першої години дня. Вчора я пообідала ситно в 5 і виходить в 9 вже можна було снідати. Вночі не їла. Не типова для мене поведінка. Але прекрасне почуття голоду! За нього багато що готова віддати! Ну що хто зі мною? Є лайфхаки для вашої пампушки?", - написала Анна.

Нагадаємо, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала дещо тверде.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".