Український гуморист, актор і телеведучий Сергій Притулачасто ділиться новинами свого зіркового життя з шанувальниками на своїй сторінці в Instagram. Його пости не бувають нудними і часто приправлені хорошим гумором. Але ще більше радують шанувальників фотографії Притули з сином.

Сергій Притула
Сергій Притула

Не так давно Притула виклав фотографію зі своїм сином Дмитром, чим потішив своїх шанувальників.

"Промінчиків добра вам, друзі! Доброго завершення неділі і щоб завтра в хорошому настрої до роботи! Успіхів вам сімейних і затишку!" -написав Притула під фото на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Промінчиків добра вам, друзі! Доброго завершення неділі і щоб завтра в хорошому настрої до роботи! Гараздів вам сімейних та затишку!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще
Geplaatst door Сергій Притула - офіційна сторінка op Zondag 19 mei 2019

Реакція шанувальників не заставила себе довго чекати:
"На вашому обличчі все написано, Сергій! Як приємно дивитися на щасливих людей!" "Я б хотіла, щоб Ви Сергій стали Прем'єр-Міністром! Ви класний, центровий, розумний, прикольний", "Сергій, балотуйтесь з вар'ятами в парламент восени!","Який красень росте! Ще тата перевершить! Добра вам!"

"Дякую за "Євробачення". Дуже шкода,що ви його багато років тому не вели. Краще вас немає коментатора", " Не задуши хлопця", "Малий такий симпатагя", " Спасибі за коментарі вчора просто супер", "Який гарний синочок. Шкода, що недільний тато!"

Сергій Притула
Сергій Притула

Варто зазначити, що Сергій Притула є незмінним коментатором пісенного конкурсу Євробачення. Ось і цього разу він зайняв свій відповідальний пост і встиг потролити представника від Росії Сергія Лазарєва.
"Даремно кажуть, що у Сергія Лазарєва погана постановка. По-моєму, він без проблем міг би виграти у нас, наприклад, на конкурсі "Молода Галичина". - сказав Сергій в ефірі.

Нагадаємо, пародія на Добкіна обернулася відром бруду для Притули.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що промова Притули про Томос зачепить навіть атеїстів.

Також портал "Знай.uа" писав, що священик відповів Притулі на промову про Томос.