У студії Квартал 95 нарешті розповіли, кого українці побачать у випусках шоу замість Володимира Зеленського, який у понеділок, 20 травня, став новообраним президентом України.

Стало відомо, що у "Вечірньому Кварталі" стануть виступати коміки Ігор Ластівчин та Юрій Ткач. До них приєднається актор Improv Live Shaw Володимир Шумки.

Кращий актор Ліги сміху за підсумками 4 сезону Володимир Мартинець вже офіційно увійшов в постійний склад акторської трупи "Вечірнього Кварталу". Артисти вже активно репетирують.

При цьому також стало відомо ім'я нового ведучого "Ліги сміху". Ним стане Євген Кошовий. Його тренерське місце в команді займе інший суддя, так як він не зможе одночасно тренувати і вести програму.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Рішення про те, хто стане новим тренером, візьмуть самі хлопці - до четвертого етапу п'ятого сезону з двох команд Кошового дійшла збірна Кременчука.

Володимиру Зеленському також підібрали заміну в "Розсміши коміка. Діти". Там його замінить Юрій Ткач. Поки що невідомо, хто займе місце Володимира у дорослому версії. Інформація про це з'явиться ближче до зйомок 16-го сезону проекту, які заплановані на осінь.

Нагадаємо, биография, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський зробив гучну заяву за день до інавгурації.

Знай. ua писав, що у Зеленського показали детальну програму інавгурації.