21 травня онук Алли Пугачової, музикант Микита Пресняков відзначає свій 28-й день народження. У зв'язку з цим OBOZREVATEL зробив підбірку кадрів, як змінювався "золотий хлопчик" Росії.

Микита Пресняков народився в Лондоні в 1991 році в зірковій родині. Його батьки - популярні артисти Крістіна Орбакайте і Володимир Пресняков-молодший. З боку матері Микита - онук примадонни російської естради Алли Пугачової. По лінії батька бабусею Микиті доводиться інша співачка - Олена Преснякова, а дідусем - композитор Володимир Пресняков-старший.

Хлопець з дитинства захоплювався світом кіно. А в 2004 році Микита вступив до Нью-Йоркської академії кіно. Під час навчання хлопець жив на дві країни, курсуючи між Москвою і Нью-Йорком.

Перший дебют в кіно з невеликою роллю відбувся у 2008 році. Хлопець знявся у фантастичній стрічці "Індиго" з Іваном Янковським. Згодом знявся у двох перших частинах новорічної комедії "Ялинки" і в картині "Полювання за примарою".

Втім, акторська професія так і не стала для Преснякова-молодшого основною. Пізніше він став режисером ряду авторських короткометражок, а також кліпу на пісню "Смачно" співака з Казахстану Тамерлана Садвакасова, який вже багато років є його близьким другом.

У 2014 році Микита створив власний колектив - рок-групу Aquastone, яку зрештою перейменували в MULTIVERSE. Перший серйозний виступ колективу відбувся на премії Муз-ТВ того ж року, де хлопці представили публіки свій кавер на пісню Пугачової "Жінка, яка співає". У 2015 році група двічі виступила на розігріві у гурту Limp Bizkit і випустила перший кліп - "One shot". А в 2016 році хлопці випустили новий сингл "Heroes Inside".

Що стосується особистого життя Преснякова-молодшого, то 27 липня 2017 року він одружився на моделі Олені Красновій.

Нагадаємо, Галкін зачарував талантами маленьких Гаррі і Лізи.

Як повідомляв Знай.ua, Галкін захопив нескінченною любов'ю до молодої Пугачової.

Також портал Знай.ua писав, що Пугачова і Буйнов пошалили на очах у Галкіна.