В Англії мережа ресторанів відомого телеведучого і кухаря Джеймі Олівера була передана під зовнішнє управління через процедуру банкрутства, передає The Guardian.

Через неплатоспроможність кулінар позбувся 23 ресторанів Jamie's Italian, ресторанів Barbecoa і Fifteen, а також закусочної в аеропорту Гетвік. При цьому 1300 чоловік втратили робочі місця.

За словами Олівера, він "глибоко засмучений" ситуацією. Також кухар подякував своїм співробітникам, постачальникам і клієнтам.

Зараз кризове управління здійснює аудиторська компанія KPMG, яка може зайнятися пошуком нових власників закладів.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Перші заклади Олівер закрив ще в січні 2017. Щоб уникнути банкрутства, він перевів компанії 13 млн фунтів, а для частини своїх ресторанів кухар почав шукати покупців.

Нагадаємо, що Tesla може збанкрутувати протягом найближчих десяти місяців, якщо радикально не перегляне всі витрати.

Як повідомляв портал Знай.uа, у разі успішної реалізації прозорих онлайн-аукціонів банкрутство, ми можемо вивести з тіні активів на суму понад 5 млрд грн на рік.

Також портал Знай.uа писав, що Україна останнім часом часто потрапляє до "сумних" рейтингів. Цього разу для нас знову знайшлося місце серед "найбільш нещасних економік світу".