Дружина актора студії "Квартал 95" Євгена Кошового на відміну від дружини Володимира Зеленського часто тішить шанувальників новими фото у соціальній мережі Instagram.

Так, на цей раз Кошова Ксенія похвалилася струнким тілом і опублікувала кілька фото в купальнику, пише Рoliteka.

Цікаво, що обидві фотографії — чорно-білі. Фотографії зроблені під час відпочинку в Туреччині. На фотографіях Кошова Ксенія позує в купальнику.

Дружина зірки "Кварталу 95" сфотографувалася на пляжі в чорному купальнику в спокусливих позах. Судячи з підписів, знімки були зроблені під час фестивалю "Весело", в якому брали участь артисти "Кварталу".

"Happy time 😉P. S. Або для тих,хто не встиг зробити фото від @marta_adamchuk під час Фестивалю #весело", - підписала фото дружина зірки "Квартал 95".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Кошова Ксенія є учасницею танцювального колективу Олени Коляденко Freedom Ballet, однак не часто з'являється на світських заходах. Дружина Євгена Кошового народилася в Ялті і навчалася в балетній школі в Москві.

"Може й дивно, але танець завжди зі мною…", – підписала Кошова Ксенія під одним із фото.

Шанувальники не обійшли увагою публікацію Ксенії і написали в коментарях: "Нереально", "Не уявляю тебе без танцю", "Не дивно зовсім", "Ух ти, яке фото. Яке гарне тіло", "Неперевершено".

Як повідомляв Знай.uа, зірка 95 Кварталу Олена Кравець долучилася до святкування одного з найулюбленіших свят українців - Дня вишиванки, і поділилася яскравими фото в національному вбранні.

Також Знай.uа писав, що новообраний президент України Володимир Зеленський на зустрічі з представниками великих міжнародних рекрутингових і агентств. Зараз уже відомо, що Володимир Зеленський обговорював з представниками компаній ініціативу проведення прозорого конкурсу на посади голів ОДА.