Скандальна співачка Лоліта Мілявська, яка родом з України, але зараз проживає в Росії, зізналася, що скучила за дизайнером Ігорем Гуляєвим та зайшла до нього в гості, де з першого манекена здерла елемент одягу, про що вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Лоліта
Лоліта

Співачка постала перед соими фанатами з интереснм головним убором у формі квітки і відразу поділилася його історією:

"Знайшла перше, що змогла здерти з манекена. Подивіться, що розквітло у мене після Болгарії в мозку. Це якесь сім'я, я вам клянусь. Оскільки Земля плоска і знаходиться на трьох китах, судячи по Інтернету, то, звичайно, у мене могло потрапити насіннячко і цілком могла розквітнути з моєї дурної голови. Я анітрохи не соромлюся цього. Краще хоч якесь насіннячко проросте, ніж просто... Я промовчу..." - сказала Вона.

На задньому плані постійно сміявся Ігор Гуляєв, а наприкінці промови артистки сказав: "Не неси хр*нь. Жах".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

В коментарях фоловери співачки висловлюють свою думку на таку дивну піар-акцію нової колекції дизайнера:
"Лола, ти і правда покращала. Тому, що не куриш", "Спочатку ви до Гуляєва прийшли було Чудо в пір'ї! А тепер Чудо з квіткою!", "Чудово розцвіло! Благодатна голова, удобрена!", "Ой, вам так личить це проросле зернятко", "Образ Мадам Батерфляй", "до Речі, вам дуже йде.. Мені здається, це має бути вашою річчю", "Лоліта, вибачте, сподіваюся ви мене пробачте, але тут, у цьому капелюшку, ви схожі на Пугачову.", "Лола, видно насіння було від пташки... пір'ячко замість пелюстків".

Нагадаємо, Регіна Тодоренко представила шанувальникам уривок з інтерв'ю зі скандальною співачкою Лолітою Мілявською та зізналася, що дуже переживала.
Раніше повідомлялось, що після концерту в Ростові-на-Дону, знамениту російську співачку українського походження Лоліту Мілявську терміново госпіталізували. Їй стало погано.
Також Лоліта Мілявська відчула на собі те, що переживає більшість пенсіонерів. Вона просить допомогти їй розрахуватися з комунальними боргами.