Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новеньким фото. Нещодавно знаменитість виставила розкішне селфі з яскравим вечірнім макіяжем і зізналася, що невдоволена сучасним суспільством, адже в ньому багато людей виявляються зовсім не тими, за кого себе видають. Шанувальники ж, у свою чергу, примітили на знімку сліди фотошопу, а ще попросили артистку не переборщувати з уколами краси.

"Ми живемо в цікавий час , коли в пріоритеті більшості - ЗДАВАТИСЯ , а не БУТИ🤡", - поділилася емоціями Камінська. Фолловери не пройшли повз: "Ви мене вибачте !!! Раніше ви були індивідуальні ,а тепер просто маса однакових дам !", "Свєта Лобода, чи це ти? 😀", "Видно дуже ліва ніздря відрізняється, серйозно!!! А так 🔥", "Дуже на травесті Монро схожі на цьому фото", "Доводячи себе пластикою до образу Джолі -це очевидний пріоритет здаватися.", "Обожнюю Вас, але з губами вже перебір".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.