Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася фірмовим селфі з заднього сидіння автомобіля, побажавши всім шанувальникам гарного дня. Так, артистка позувала з тоненькій білій футболці з нюдовим макіяжем, доповнивши образ лише невеликими сережками-кільцями і сонцезахисними окулярами.

"💋 Нехай день буде наповнений тільки радісними емоціями!", - поділилася радістю Лорак. Фолловери не пройшли повз і почали комментувати: "Ви дуже гарна! Ви просто заряджаєте позитивом!", "Ваааааууу❤️❤️❤️🔥🔥😍 найпрекрасніша❤️❤️❤️", "Красииива😍 Чудового вам дня🤗", "яка ж ніжна😍шалено красива ❤️", "Ви шалено красива,улюблена сонячна усмішка ❤️", "Доброго дня,красуня😍😍😍", "Вам точно є 18?🤯😏 Не повірю!!!! Така прекрасна❤️", "Красоточка", "ГОСПОДИ, А ЦЕ ЗАКОННО ВЗАГАЛІ БУТИ ТАКОЮ КРАСИВОЮ".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.