Відомий російський співак Філіп Киркоров завжди відрізнявся своєю любов'ю до розкоші. Після того, як російська телеведуча Ксенія Собчак пробралася до нього додому і показала ці хороми, шанувальники були вражені масштабами. В одній тільки гардеробній може спокійно жити середньостатистична сім'я.

Не відмовляє в розкоші собі Філіп і в подорожах, адже він орендував собі вагон, щоб подорожувати в комфорті. Всі ми знаємо, що Кіркоров гастролює по всій Росії, тому таке придбання було йому якраз до речі. За час гастролей цей вагон стає для російського короля поп-музики справжнім домом.

Вагон оброблений з винятковою розкішшю: купе інкрустовані карельською березою і позолотою, у них є власна гардеробна, ванна кімната та приміщення для охоронців і помічників. Особистий провідник застеляє постіль Філіпа Кіркорова і подає сніданок.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Власний вагон складається із спальні, вітальні, туалету з душем і баром. Ручки всіх дверей позолочені. Такий же вагон є і у колишньої дружини Кіркорова Алли Пугачової, тільки крім всього вище перерахованого у ньому є ще й зимовий сад. У інтерв'ю Лері Кудрявцевій в рамках програми "Секрет на мільйон" Філіп розповів також, що чекає в подарунок до свого ювілею приватний літак. "Маленький літачок – це моя мрія!", — сказав Філіп.

Нагадаємо, що шанувальники російського поп-короля Філіпа Кіркорова шоковані чутками про ймовірний замах на колишнього чоловіка Примадонни, який нібито організував її нинішній супутник життя Максим Галкін.

Раніше повідомлялося, що Кіркорова просувають у віце-президенти: ну і як вам такий "колір настрою".

Також, Кіркоров визнав Крим українським: "Буду будувати місток дружби".