Олена-Крістіна Лебідь – телеведуча, відома глядачеві по передачі "Аферисти в сітях" на українському каналі "Новий канал" і на російському телеканалі "П'ятниця!". Раніше – шеф-редактор телепрограми "Аферисти", співведуча шоу "ФБР" (Фантастичне бюро розіграшів), керівник і актриса проекту "Дорослі діти". Як і будь-яка публічна людина, Олена-Крістіна Лебідь активний користувач соцмереж, хоча їй і по роботі це необхідно.

А з недавніх пір телеведуча почала зустрічатися з 48-річним віце-прем'єром України Павлом Розенком. Так, на сторінці Крістіни Instagram частенько з'являються фотографії з коханим-політиком, на яких парочка виглядає справді щасливою. Але в цей раз показала дивне фото без нареченого-політика. Дівчина зображена лежачи на підлозі в красивій білій кімнаті, вона ніби фотографує себе на телефон витягнутою рукою.

У підписі до фотографії Олена-Крістіна Лебідь написала: "Зручний тримач для телефону – ексклюзивна Модель! Гнеться на 360 градусів. Але багато жере". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників зоряної телеведучої. Фолловери почали активно обговорювати і образ Крістіни, багато звернули увагу на нездорову худорлявість дівчини і радять їй більше їсти.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Нагадаємо, віце-прем'єр Розенко потрапив у лікарню, поки наречена проходила реабілітацію.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що наречена Розенко розповіла про найінтимніше.

Також портал "Знай.uа" писав, що покалічену наречену міністра Розенко взяли під охорону.