У неділю, 26 травня, о 21:00 на телеканалі "1+1" відбудеться прем'єра дитячого вокального проекту "Голос. Діти". Однією з учасниць прослуховувань нового сезону стане дочка Євгена Кошового Варвара.

Дівчинка вже брала участь в шоу і дійшла до етапу "Бої", повідомляє "ТСН".

"Я буду рвати і метати, аби ще раз повернутися на цей проект"

Варвара каже, що під час виступу на "сліпих прослуховуваннях" хвилювалася, але вже не так сильно, як в перший раз.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Мені подобається ця сцена й те, що тут потрібно дуже багато працювати. Це постійний розвиток, а конкуренція мотивує ставати краще", - сказала учасниця.

Нагадаємо, актор студії Квартал 95, комік Євген Кошовий у понеділок, 20 травня, відповів на запитання про свою участь у реальній політиці України. Відповідну заяву він зробив по прибуттю на церемонію інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського.

Кошовий пояснив, що не планує йти у політику. Крім того, актор зазначив, що йому навіть не пропонували такий варіант.

Євген також у відповідях на запитання журналістів, розповів, що йому не відомо, чи збирається хтось інший зі студії "Квартал 95" пробувати себе в політиці.

"Всі зараз проводять паралелі з фільмом. Я думаю, цього не можна робити", – відповів журналісту Кошовий.

Також ми писали, що зірка студії "Квартал 95" і соратник новообраного президента Володимира Зеленського Євген Кошовий не звик виставляти напоказ подробиці особистого життя, тому вкрай рідко радує шанувальників сімейними фотографіями.

Виправити цю ситуацію вирішила дружина актора Ксенія. Так на своїй сторінці в Instagram вона опублікувала серію чорно-білих романтичних знімків з чоловіком. В кадрі подружжя не приховують ніжності і любові один до одного.

Нагадаємо, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай.ua, Зеленський зробив гучну заяву за день до інавгурації.

Знай.ua писав, що у Зеленського показали детальну програму інавгурації.