На прем'єрі фільму "Одного разу в Голлівуді" в Каннах режисера Квентіна Тарантіно звинуватили в сексизмі.

Про це повідомляє The Guardian.

Відомо, що присутніх журналістів найбільше цікавила причина невеликої кількості реплік у акторки Марго Роббі. Окрім цього вони звинуватили культового режисера у жорстокому ставленні до жінок у новій картині.

У свою чергу режисер відмовився дискутувати з журналістами на подібну тему і заперечив всі звинувачення. Тарантіно додав, що подібні розмови можуть зіпсувати глядачас враження від фільму.

Квентін Тарантіно

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У свою чергу акторка Марго Роббі, яка зіграла роль дружини Романа Поланскі Шерон Тейт відреагувала на подібні заяви доволі м'яко.

"Я думаю, що екранні сцени показують, що мій персонаж може бути прекрасно розкритий і без слів", - заявила актриса.

"Одного разу в Голлівуді" є головним фільмом фестивалю. Багато кінокритиків високо оцінили довгоочікувану нову роботу Тарантіно.

Варто нагадати, що популярна американська актриса Роуз Макгоуен, найбільш відома за роллю Пейдж в серіалі "Зачаровані", дуже скоро приїде в Україну. Зірка стане спеціальною гостею на Одеському кінофестивалі 2019.

Нагадаємо, 26-річна модель Ніна Агдал, яка лише нещодавно розійшлася із голлівудським актором Леонардо Ді Капріо, показала гарячі фото з відпочинку. Відповідні світлини модель злила у мережу, давши зрозуміти, що вона зовсім не переживає із приводу розриву із голлівудським серцеїдом.

Як повідомляв "Знай.ua", найближчим часом відбудеться захід, приурочений до вручення премії "Оскар". За традии, вручення премії будуть транслювати на одному з українських телеканалів. Це і стало причиною хвилі невдоволення.

Також "Знай.ua" писав, що Барбара Стрейзанд відповіла на отриманий в юності лист від актора Річарда Гранта. Актор Річард Грант з юних років - великий шанувальник Барбари Стрейзанд. У своєму Twitter актор опублікував фотографію на фоні будинку Барбари і копію листа, який написав їй у 14 років. Відповідь він тоді так і не отримав.