Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася фірмовим селфі з заднього сидіння автомобіля, побажавши всім шанувальникам гарного дня. Так, артистка позувала в ніжній білій футболці з нюдовим макіяжем, доповнивши образ лише маленькими сережками-кільцями і сонцезахисними окулярами, які лежали на підлокітнику сидіння.

"Нехай день буде наповнений тільки радісними емоціями!" - побажала Лорак.

Фолловери не пройшли повз і почали коментувати:

"Ви дуже гарна! Ви просто заряджаєте позитивом!", "Ваааааууу. Найпрекрасніша", "Гаааарна. Чудового вам дня", "Яка ж ніжна, красива шалено", "Ви шалено красива,улюблена сонячна усмішка", "Доброго дня,красуня", "Вам точно є 18? Не повірю! Така прекрасна", "Красунечка"

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Все правильно, як ставишся до світу те і отримуєш в замін", "Ідеальна. Радуйте нас своїми фотографіями. Ми дуже сумуємо", "Ми нудьгували! Тепер чекаємо фотку з Сергієм Лазарєвим", "Ви для мене гордість, моя ідеальна людинка, яка любить все і всіх! Ви серце і душа всесвіту".

Раніше повідомлялося, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

Також знаменитість вбралася в короткий чорно-біле плаття і досить громіздкі напівчеревики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.