Відомий український гуморист та актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий розповів про те, чи хтось з акторів студії вживав наркотичні речовини.

Про це він розповів у своєму інтерв'ю виданню "Новини України".

Актор зазначив, що "у кожного свої інтереси", тому він не може прямо відповісти на запитання.

"Це особиста справа кожного... Це особисте життя кожного. Скажімо так, ми не збираємося за круглим столом і не довбемо люльку миру. У кожного є свої інтереси, хто хоче, хто не хоче", – заявив Євген Кошовий.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Євген Кошовий став керівником студії "Квартал 95" після того, як Зеленський виграв вибори президента України. Кошовий зазначив, що у студії залишилося достатньо досвідчених менеджерів, тому він намагатиметься не звертатися за порадами до президента України. Однак актор зауважив, що у разі крайньої потреби буде записуватися на прийом до Володимира Зеленського за протоколом.

Окрім того Кошовий розповів про те, як провів інавгурацію Володимира Зеленського. Гуморист заявив, що його вразила промова президента й висловив сподівання про те, що "хочеться, аби щось змінилося".

"Я повністю з усім згоден. Я завжди погоджувався з тим, що він (Володимир Зеленський - ред.) говорив. Думаю, що він багато чого накопичив за останні кілька років. Він може сказати, маю на увазі, вже з січня він розумів, що говоритиме, якщо виграє вибори", - додав Кошовий.

Нагадаємо, гуморист, зірка студії "Квартал 95" Євген Кошовий, відверто розповів інтимні подробиці з особистого життя. Комік поділився тим, що його дратує в коханій дружині Ксенії.

Як повідомляв Знай.uа, донька Кошового Варвара повертається на сцену "Голос. Діти".

Також портал Знай.uа писав, Кошовий з "Кварталу 95" зробив гучну заяву після інавгурації Зеленського.