Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно артист виставив яскраву серію кадрів з церемонії нагородження Cosmopolitan Ukraine, позуючи з вагітною дружиною Сніжаною. Так, артист кардинально змінив стиль, перефарбувавши волосся і бороду в попелястий колір. Також Сергій приміряв класичну білу сорочку і чорні штани з розрізами на колінах.

"@cosmopolitanukraine Awards 💕 ", - лаконічно підписав Бабкін. Фолловери не пройшли повз, але багатьом не сподобалися раптові зміни в зовнішності: "Сергій Таргаріен-Бабкін , батько драконів, перший серед Андалів і перших людей 😁", "Дуже постарів", "Жах, навіщо", "Грін-де-Вальд", "На Санту схожий!!!! 😂 Прикольно;)", "Снігова людина😁", "Був Бабкін став Дєдкін ;)", "Схожий на того сивого танцюючого діда))))", "Років на 10 старше став", "На Кузю, домовичка, з мультика схожий😉😆😘", "Це снігова людина....".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.