Днями в Києві відбулася гучна подія - QUEEN Ballroom Opening. Це вечірка на честь відкриття нового ресторану Queen з панорамним видом на Дніпро. Подивитися на нове місце на карті столиці прийшли Наталя Могилевська, Катя Осадча, Соня Плакидюк, Євген Хмара, Дядя Жора і багато інших відомих персони.

“Знай.uа” також побував на знаковому заході. Почнемо з того, що на вході в заклад гостей зустрічала мила старенька з короною на голові. Не важко провести паралелі з назвою ресторану і зрозуміти, кого ж вона нагадує.

Королівський прийом

Раз вже це "королівський прийом", то і без оркестру не обійшлося.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Гостей на вечірці було настільки багато, що пройти до сцени, де виступав улюбленець дівчат, співак Nikita Lomakin, було вкрай важко. Незважаючи на величезну площу приміщення, склалося враження, що тут зібрався весь київський бомонд: моделі, it-girls, блогери, актори, артисти. Частування розліталися за лічені хвилини.

Nikita Lomakin

Маша Єфросиніна, яка виступила в ролі ведучої вечора, зі сцени всіляко розважала гостей, а також розігрувала цінні подарунки. Наташу Могилевську можна було побачити мигцем - зірку відразу ж відвела на інтерв'ю Катя Осадча.

Ведуча Маша Єфросиніна

Фотограф Соня Плакидюк, яка тільки-но повернулася з Канн, танцювала біля сцени. Нагадаємо, Соня озвучила пташку Фуксію в українському дубляжі “Angry Birds в кіно 2”, тому і їздила в Канни на презентацію мультфільму.

Соня Плакидюк

Після Микити Ломакіна на сцену вийшов дует TamerlanAlena. Пара виконала свої популярні хіти, а також представила свою нову пісню.

TamerlanAlena

Після чого розпалена публіка дочекалася вихід на сцену групи, яку не часто можна почути наживо в Києві.

Група ВІА Гра

“ВІА-Гра” запалила старими та улюбленими хітами - підспівували всі. Дівчата виступали в оновленому складі. Нагадаємо, до Еріці Герцег приєдналися Ольга Меганська та Уляна Синецька.

Виступ ВІА Гри

Сексуальний наряд солісток прикував до себе всю увагу чоловічої половини гостей.

Ольга Меганська та Уляна Синецька - нові солістки групи

Як розповів "Знай.ua" директор групи, їх вразила атмосфера в закладі.

"Атмосфера дуже порадувала. Дуже тепла зустріч у Києві. Буває публіка чванлива, а тут зовсім інша справа", - поділився директор "ВІА Гри" Артур Ковальков.

На питання, коли ще чекати концерт групи в столиці або інших містах України, директор групи не дав точної відповіді.

"Поки нічого не анонсуємо", - сказав він.

Враженнями про заклад поділився і Микита Ломакін: "Місце дуже гарне. Мені сподобалося те, що тут є такий купол і класний вид з вікна".

Відзначимо, що Queen належить до ресторанного холдингу Bulldozer Group. Його площа - понад 4200 кв.м. Незабаром в комплексі планується відкриття інших нових локацій - SECRET PLACE DeSad - з несхожою і загадковою атмосферою, потім буде відкриття lounge-ресторану, караоке, камінної зали, і на завершення - нічного клубу.

Нагадаємо, раніше Макс Барських проміняв солістку "ВІА Гри" на гарячу топ-модель.

Як повідомляв портал "Знай.uа" перший поцілунок Насті Каменських і Потапа побачила вся Україна.

Також "Знай.uа" писав, що екс-"ВІА Гра" засліпила Instagram променистою усмішкою.