У четвер, 23 травня, відомий продюсер Потап та співачка Настя Каменських, яка зараз виступає під псевдонімом NK, одружилися. Ще вранці того дня Потап зворушив країну піснею та відвертим відео, присвяченим своїй коханій. За подією стежили тисячі людей у соціальній мережі Instaagram, де зіркові гості викладали відео зі святкування.

Одруження пари відбувалась у чарівному заміському ресторані італійської кухні Fabius, а саме на його літній терасі серед соснового лісу. Посеред майданчику була змонтована нестандартна весільна арка. На події було безліч знаменитих гостей, серед яких і українська поп-діва Тіна Кароль. Співачка привітала пару, виконавши пісню та вразила усіх глибоким декольте.

Фото знаменитість опублікувала у власному профілі Instagram у Stories. На відео видно, що Кароль їде в машині по дорозі на весілля Потапа та Насті Каменських.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

На фан-сторінці Кароль у соціальних мережах з'явилося відео, де вона співає для молодят. Після виконання артистка емоційно обійняла пару та закричала "Гірко".

Зазначимо, що розкішна наречена Настя Каменських підкорила гостей і прихильників у весільній сукні кольору айворі фасону рибка і з глибоким декольте. Потап обрав для цього важливого дня світлий костюм в тон сукні нареченої. Стоячи біля арки, молодята обмінялися обітницями та обручками і своїми почуттями замилували всю країну, а особливо своїх фанів, котрі давно підозрювали про романтичні стосунки пари.

Нагадаємо, колишню дружину Потапа засипали незручними питаннями про шлюб з Каменських: "На весілля підеш?"

Як повідомляв портал Знай.uа, Каменських показала, як відзначила свій день народження з Потапом.

Також Знай.uа писав, що Потап і Настя Каменських зворушили всю країну: тремтіли голоси, на очах сльози.