Український письменник Сергій Жадан і учасники ска-панк групи "Жадан і Собаки" презентували глядачам на пісню з нового альбому "Тьолка барабанщика".

"Дорогі брати й сестри, з радістю представляємо вашій увазі нове відео "Жадана та Собак». Робота вийшла позитивною і життєствердною, як і має бути з нормальним рок-н-ролом."- написавЖадан на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

У кліпі музиканти співає на сцені зі шкільної вечірки.

"Сьогодні - випускний день для тисяч українських підлітків. Своїм відео ми хочемо привітати з такою знаменною в їх житті подією, бажаємо щастя, здоровля і адекватних роботодавців" - уточнив Жадан.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Практично весь час кліпу, дівчата цілуються одне с одним на різних локаціях. Пісня починається з рефрену "Чотири роки с*ка без Кобзона".

В коментарях українці почали писати свою думку на таку роботу групи:
"Я так розумію, то був кастинг нової тьолки барабанщика?", "Панове, вітаю, ви вибили з моєї голови "охрана-отмєна", "Зайшло, вже на концерті хотілося підспівувати", "Як завжди неймовірно", "Хітяря, аплодую стоячи", "Круто, як завжди. Спасибі", "Як говорив пан Азірів - бімба", "Бухі тьолки і собака з Бажаном", "Шедевраліті", "Дуже дивно дивитися такий кліп в 2019 році. Що я бачу в кліпі? Спочатку мені показують яка крута група, типу показувати факи, бухати і ходити по столу це круто, група це робить, значить вона крута. Далі мені намагаються ще раз це показати, що першого разу не вийшло, але з іншого точно вийде. Ок, припустимо я вірю. Але навіщо мені в це вірити? Який від того сенс? Я б можливо це купив би, якби це був 2008 і я був би в 9му класі, але точно не зараз. Чуваки, подивіться ютуб".

Нагадаємо, Жадан шокував заявою про державну мову.

Як повідомлялось раніше, Жадан розповів, як передбачив смерть Кобзона.

Також письменник Сергій Жадан задоволений тим, що в публічному просторі їукраїнської мови стало більше.