Актриса Катя Ковальчук, яка виконала головну роль в українському серіалі “Кріпосна” (СТБ), побувала на 72-му Каннському міжнародному кінофестивалі. На Лазурне узбережжя Франції з'їхалися відомі кінозірки, діячі кіно, моделі, артисти і багато шанувальників кіномистецтва. Днями ЗМІ писали про шалений успіх у Каннах нової картини Квентіна Тарантіно “Одного разу в Голлівуді”, в якій головні ролі зіграли Бред Пітт і Леонардо ДіКапріо. Після перегляду фільму глядачі в залі аплодували стоячи режисерові і акторам протягом 6 хвилин! Серед українських зірок на одній з вечірок був помічений співак Макс Барських, а на червоній доріжці блищала модель Аліна Байкова. Телеведуча Катя Осадча також злітала в Канни і встигла взяти інтерв'ю у Єви Лонгорії та Лари Фабіан.

Катя Ковальчук, більш відома для українського глядача як кріпачка Катерина Вербицька, поділилася “Знай.uа” враженнями про поїздку.

“Під час Каннського кінофестивалю ти опиняєшся в центрі світового кінематографа. Я їхала туди заради нових знайомств і нових проектів”, - розповіла актриса.

Катерина Ковальчук

Вона повідомила, що за кілька днів перебування в Каннях встигла відвідати британську вечірку, де зустрілася зі своїм знайомим британським актором. Ім'я Катя називати не стала, але зізналася, що він представив її різним інвесторам з Великобританії. Для акторів подібні заходи - це чудова можливість зарекомендувати себе і, можливо, домовитися про майбутню роботу.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

“Зустрілася зі своїм другом - режисером зі Швеції. Була на Nordic party і українській вечірці, де зустріла художника по костюмах “Кріпосної” Тоню Белинскую”, - поділилася актриса.

Лазурне узбережжя Франції, Канни 2019

Також їй вдалося потрапити на один з показів фільмів в рамках “Двотижневика режисерів” - це головна з кінопрограм, які проходять паралельно Каннському фестивалю.

“Подивилася фільм Give me liberty (США), який мені дуже сподобався. Зал аплодував стоячи кілька хвилин, і це було щось. Після показу мене запросили на вечірку в честь фільму, де я познайомилася з групою, а також зустріла українських продюсерів Олега Кохана і Олексія Макухіна”, - зазначила Ковальчук.

Катя і українські продюсери

Додамо, що разом з нею в Канни приїхала ще одна зірка "Кріпосної", актриса Аліна Коваленко, яка зіграла Ольгу Родзевич.

Аліна Коваленко

З українських фільмів на Каннському кінофестивалі в програмі "Особливий погляд" представлена ​​картина "Додому" Нарімана Алієва. 22 травня Аліні вдалося відвідати прем'єру цього фільму.

"Дуже важкий пронизливий фільм про почуття власної гідності, про цінності, про свободу", - поділилася Аліна.

У Каннах також побував і режисер "Кіборгів" Ахтем Сеітаблаєв. Він прилетів не тільки підтримати Нарімана Алієва та його команду, він також зіграв одну з ролей в картині, тож прилетів особисто представити фільм "Додому".

Ахтем Сеітаблаєв та Аліна Коваленко

"Поки була в Каннах встигла зустрітися зі своїми знайомими. Один режисер - німець з Берліна, який запропонував мені спробувати себе на одну роль в хоррор-фільмі. А друга зустріч - зі знайомими з Лос-Анджелеса, які також запропонували мені пройти проби, коли я в червні поїду в Америку. Бачила Алена Делона, який виїжджав з готелю Hôtel Barrière Le Majestic, де у мене як раз була зустріч ", - розповіла Ковальчук.

Каннський кінофестиваль

Канни - це завжди цікаво і весело, зауважила вона.

"За кілька днів у мене було багато зустрічей і вечірок. Не вдалося подивитися багато фільмів, але я їхала за іншим: за нетворкінгом і новими знайомствами. Тому я задоволена і заряджена", - підсумувала актриса.

Нагадаємо, Каннський кінофестиваль стартував 14 травня і триватиме до 25-го. Журі основного конкурсу в цьому році очолив мексиканський режисер Алехандро Гонсалес Іньярріту ( "Вавилон", "Бьордман", "Той, що вижив" (Легенда Г'ю Гласса).

Другий сезон "Кріпосної" вийде на каналі СТБ уже цієї осені. Точна дата прем'єри поки що невідома.

Нагадаємо, раніше автор ідеї та креативний продюсер серіалу "Кріпосна" Тала Пристаєцька розповіла, як вибирали актрису на головну роль, і що станеться з героями у другому сезоні.

Як повідомляв портал "Знай.uа", зірка "Кріпосної", актор Марк Дробот став Заслуженим артистом України.

Також "Знай.uа" писав, що секс-символ “Кріпосної” розповів про розвиток кіно в Україні.