Вже сьогодні відбудеться довгоочікуваний фінал найбільш романтичного шоу України "Холостяк" 9 сезон. Микита Добринін зробить свій вибір і на всю країну представить свою обраницю: екзотична Лілія або мила Даша.

Учасниці шоу "Холостяк-9"
Учасниці шоу "Холостяк-9"

Вибір буде для Холостяка дуже складним, а побачення надзвичайно насичені різними емоціями.

Події будуть проходити в Італії. Дві дівчини і два побачення, але лише одній з них дістанеться довгоочікувана обручка.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Лілі Микита запропонує відправитися на вулкан, а Даші – використати завдання, що залишилися, зі скретч-карти, яку дівчина вручила йому при знайомстві, повідомляє видання Факти.

Учасниці мають намір на останній зустрічі з Холостяком розкрити душу і докласти максимум зусиль, щоб отримати заповітну обручку у фіналі.

"Я злюся на тебе, - заявила Даша Микиті вже при зустрічі. – Я тобі буду говорити все, що у мене накопичилося всередині".

"Я не був до цього готовий", - поділився Холостяк.

А питання Микити про спільне майбутнє не на жарт налякали дівчину. Які свої несподівані сторони продемонструє Даша, чим вразить чоловіка?

Ліля опиниться перед обличчям свого найбільшого страху, про який Микита навіть не здогадувався.

"У мене була злість на себе, тому що я розуміла, що беру і з перших хвилин побачення все псую", - каже Ліля.

"Настрій був, м'яко кажучи, трохи зіпсований, - зізнався Холостяк. - Я навіть не уявляв, що все може обернутися саме так".

Невже Микита захоче припинити побачення, щойно розпочавши його?

Але справжнім почуттям ніякі сварки не завадять. Пристрасть врешті-решт переможе, і герої вже не в силах будуть протистояти взаємному тяжінню. Дивіться фінал реаліті на СТБ у п'ятницю, 24 травня, рівно о 20.00.

Нагадаємо, колишні учасниці "Холостяка" злили всі таємниці нового сезону.

Як повідомляв Знай.uа зірка "Холостяка" пустився берега, що скажуть дівчата тепер?

Також Знай.uа писав, що "Холостяк" з Добриніним затьмарився масштабним скандалом.