У четвер, 23 травня, відомий продюсер Потап та співачка Настя Каменських, яка зараз виступає під псевдонімом NK, одружилися. За церемонією та святкування спостерігала вся Україна, адже гості свята активно публікувала фото та відео з події на своїх сторінках у соціальних мережах.

На святкування було запрошено безліч знаменитостей. Зокрема, у мережу потрапило відео зі святкової вечірки з нагоди урочистості, на якій гостей розважала улюблениця українців Вєрка Сердючка (Андрій Данилко), яка, всього кілька днів тому підкорювала Євробачення в Ізраїлі. Окрім цього, на святі було помічено багато знаменитих гостей. Зокрема, на весіллі були Тіна Кароль, Катерина Осадча, Юрій Горбунов, Оля Полякова. Також на весіллі були присутні Надя Дорофєєва та Позитив — солісти гурту "Время и стекло".

Там, вже зі сцени після свого виступу, Час і Скло зняли в Instagram привітання з весіллям для Насті Каменських і Потапа. На відео фанати із залу кричать привітання, а на одному Надя Дорофєєва підійшла до колеги Позитиву і зробила вигляд, що його поцілувала.

Надя Дорофєєва з'явилася на події з чоловіком Володимиром Дантесом, а Позитив (Олексій Завгородній) — зі своєю дружиною Анною. Однак артисти незадовго після початку шлюбної церемонії покинули святкування, тому що у них був запланований концерт у Житомирі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Там, вже зі сцени після свого виступу, Час і Скло зняли в Instagram привітання з весіллям для Насті Каменських і Потапа. На відео фанати із залу кричать привітання, а на одному Надя Дорофєєва підійшла до колеги Позитиву і удала, що його поцілувала.

Однак, судячи з профілю Дорофєєвої в соціальній мережі, вона повернулася на святкування весілля після концерту.

Нагадаємо, колишню дружину Потапа засипали незручними питаннями про шлюб з Каменських: "На весілля підеш?"

Як повідомляв портал Знай.uа, Каменських показала, як відзначила свій день народження з Потапом.

Також Знай.uа писав, що Потап і Настя Каменських зворушили всю країну: тремтіли голоси, на очах сльози.