Сама скандальна українська телеведуча, колишній "ревізор" Ольга Фреймут не дуже часто ділитися з фанатами подробицями з особистого життя. Але, як би там не було, Оля все ж час від часу викладає нові фото на своїй сторінці в Instagram. Так, в цей раз Фреймут порадувала фоловерів новим фото, на якому позує разом з манюнею-донькою Євдокією.

На фото Оля позує в легкому синьому платтячку з коротким рукавом. Телезірка тримає на руках доньку Дуню, але не показує її обличчя. На одній руці у неї висить стильна сумочка. Як видно, фото було зроблено на дитячому майданчику. У підписі до нього Фреймут написала одне слово "Дунечка" і залишила смайлик у вигляді сердечка.

Шанувальники телезірки не пройшли повз такої публікації і почали активно обговорювати її. Фанати буквально засипають Фреймут компліментами в коментарях до фото, а також обговорюють маленьку Дуню.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Оля Фреймут зворушила мережу фото з чоловіком.

Також портал "Знай.ua" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.