Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все з'являються нові фото. Так і в цей раз танцюрист поділився неймовірно зворушливим знімком з дружиною Ліліаною.

На фотографії, яка з'явилася на сторінці танцюриста, він позує разом з дружиною. Влад Яма ніжно обійняв кохану Ліліану і, примруживши очі, ніжно цілує її в куточок губ. Дівчина ж посміхається, потопаючи в обіймах чоловіка. У підписі до фотографії зоряний танцюрист розповів про безмежну любов до своєї половинки.

"Є теорія про те, що всі чоловіки підсвідомо вибирають супутниць, схожих на своїх матерів. Лише через кілька років (прекрасних, душевних, романтичних, а інколи і неймовірних) відносин з @liliya_yama я зрозумів, що в моєму випадку... в цьому є частка правди. Ліліана дійсно має деякі схожі з Мамою риси в зовнішності, і навіть трошки в характері. Люблю! Photo by @conceptica", - написав він.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.