Катерина Кухар – відома українська прима-балерина Національної опери України імені Тараса Шевченка, Народна артистка України, суддя шоу "Танці з зірками", актриса і просто неймовірно чарівна жінка. Катя активний користувач Instagram, де часто ділиться з шанувальниками фотографіями та новинами свого творчого життя.

Так і цього разу Катерина Кухар поділилася з шанувальниками неймовірним фото, яке, мабуть, було зроблено десь за лаштунками театру. На ньому Катя відображена, як би ідучи вглиб приміщення, але повернулася до камери, як би запрошуючи за собою. На ній оригінальне плаття насиченого синього кольору незвичайного фасону. У підписі до фотографії балерина подякувала шанувальникам.

"Нас 150 тисяч… Рада, що ми разом. З такої нагоди хотіла б дізнатися у вас, які теми вам цікаві?! Можливо розповідати більше про закулісне життя? Або про гастролі? А може вам цікаві більш особисті теми?! Чекаю ваших коментарів", - написала Катерина.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Катерина Кухар "підпалила" мережу гарячою фігурою в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кухар підкорила мережу оголеними фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кухар вперше розкрила подробиці таємного шлюбу зі Стояновим.