Дружина Валерія Меладзе і колишня учасниця групи "ВІА Гра" Альбіна Джанабаєва часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, цього разу артистка здивувала фанатів знімком, на якому позує в незвичайному образі на червоній доріжці Каннського кінофестивалю.

Як видно на знімках, Альбіна Джанабаєва вибрала для світського заходу відверте червоне плаття, яке підкреслило струнку фігуру і оголило пишне декольте. Волосся зірки красиво укладене, а на її обличчі яскравий вечірній макіяж з червоною помадою в тон сукні.

У підписі до фото Джанабаєва написала: "Цей чарівний день завершено переглядом чудової картини Sibyl. Режисера Justine Triet. А почали з атмосферного коктейлю @mastercard. Сукня від @dress_code_black_tie. Jewelry @vadim_jeweller. @festivaldecannes".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, экс-"ВІА гри" Альбіною Джанабаєвою пригадали її низький вчинок.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Джанабаєва вперше показала молодшого сина від Меладзе.

Також портал "Знай.ua" писав, що у мережі розкритикували щасливе селфі Джанабаєвої з Меладзе.