Одна з найтитулованіших українських балерин, суддя телевізійного проекту "Танці з зірками" Катерина Кухар розповіла "Знай.uа" про свої уподобання під час відпочинку. Прима-балерина Національної опери України зізналася, що у відпустці любить і прогулятися, і полежати біля басейну, і подивитися на місцеві визначні пам'ятки.

"На відпочинку я люблю абсолютно все. Обожнюю прогулянки, особливо з дітьми і чоловіком. Іноді волію пасивний відпочинок, лежати біля моря з книжкою в руках і абсолютно ні про що більше не думати. Це дає можливість перезавантажитися. Якщо я вже відпочила, і у мене надається можливість поїхати на екскурсію, з задоволенням подивлюся щось нове", - поділилась Кухар.

Катерина Кухар на відпочинку в Греції

Балерина зазначила, що під час подорожі та відпочинку трохи змінюється її раціон харчування.

"Мені не потрібні вуглеводи, глюкоза. Потреби у організму немає в цих продуктах, тому я повністю відмовляюся від них. Що стосується солодкого, я повністю відмовляюся від нього, хіба що трохи вранці, з кавою", - сказала Катерина.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як відома персона, Катя любить відпочивати в тих місцях, де її мало хто знає.

Відпочинок біля басейну з улюбленою книгою в руках - такий варіант обирає Катерина Кухар

"Нещодавно повернулася з Греції, - каже балерина. - І для мене це була просто ідеальна відпустка. Ми відпочивали в абсолютно новому готелі, в нашому номері до нас із Сашком ще ніхто не жив - ми були першими. Ванна була стерильно незайманою, тому я вперше дозволила собі прийняти ванну в готелі. Весь обслуговуючий персонал буквально кружляв навколо нас, і створювалося враження, що все тільки для тебе".

Морський відпочинок передбачає активне перебування на сонці. Але Катя - великий противник цього.

"Знаю, що це дуже шкідливо для шкіри, тому намагаюся берегти її, в ідеалі перебуваю на сонці з 8 до 10, а ввечері з 16:00 і до заходу, поки сонечко не піде зовсім. Свою шкіру потрібно берегти від фотовипромінювання, оскільки саме промені сонця призводять до втрати антиоксидантів, від чого шкіра швидше старіє", - нагадала балерина.

Чарівний захід у Греції

Будь-який відпочинок від роботи - це прекрасна можливість привести думки в порядок і зарядитися енергією на нові звершення. Як зізналася Катерина, перезавантажитися їй допомагає повне відключення від інтернету і побуту.

"Взагалі, відпочинок - це головним чином зміна діяльності. Тому, наприклад, читання книг - це для мене справжній релакс і перезавантаження. Свіже повітря, морський бриз, сонце - природні стихії дуже наповнюють мене. У Києві теж можу перезавантажуватися - нещодавно я для себе відзначила, що коли я їду на гастролі, дуже сумую за своєю машиною і водінням. Тому що дійсно відпочиваю за кермом, люблю слухати гучну музику під час водіння. Драйв - це те, що мене перезавантажує і дає новий потік цікавих ідей", - поділилася прима-балерина.

На початку травня Катя відпочила на грецькому острові Кріт

Нагадаємо, раніше Кухар розповіла, скільки платять балеринам за скалічені ноги і овації.

Як повідомляв "Знай.uа", Катерина Кухар показала на фото справжню грацію.

Також "Знай.uа" писав про те, що Кухар з Америки привітала Зеленського з інавгурацією.