Відомий український продюсер Ірина Горова не йде в тінь після гучного весілля екс-чоловіка Потапа і Насті Каменської, а навпаки встигла порадувати шанувальників шикарним виходом на червону доріжку престижної премії.

Так, в українській столиці відбулася премія журналу Cosmopolitan. На заході побували багато зірок, включаючи Лілію Ребрик, Мішель Андраде і Ірину Горову. Про це стало відомо завдяки новому посту Ірини в Instagram.

"На премії Cosmopolitan awards я виграла в номінації "Кар'єра року", а "Співачка року" — наша чарівна @mishvirmish. Дякуємо за білий колір, за сталість у якості, за цікавий контент", — написала у своєму мікроблозі Ірина, яка вибрала для виходу у світ білу сукню від Лілії Літковської.

Нагадаємо, колишня Потапа сказала все, що думає про весілля з Каменських: "Якщо це правда..."

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа у Насті Каменських на весіллі "вкрали" найважливіше: не встигли розглянути обличчя.

Знай.uа писав, точно як Каменських: Тіну Кароль запідозрили у швидкому весіллі.