Відома українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська регулярно ділиться зі своїми шанувальниками свіжими фотографіями з життя та особистими історіями в соціальних мережах. Ось і на цей раз співачка поспішила здивувати фанів дивним фото і не менш цікавим віршем.

Оля Цибульська
Оля Цибульська

Юля виклала фотографію з розпатланим волоссям у білому халаті. Образ доповнює червона помада і келих в руках.

"Знов не гріє літо і вино з бокалу. Виливаю в море, бо не п'ю. Я тобі дзвонила. Я тобі мовчала. Але штормить знову. Baby, I love You. P. S. Напиши, якщо сумуєш" - написала виконавиця.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Коментарі під фото українського кумира були різними:

"А вигляд, як з бодуна", "Ольчик... Чудова, скуйовджена!", "Чекаємо нову пісню", " П'єш ти,Олю,це погано", "Коли дівчата перестануть мазати губи навколо губ? Це тільки смішить, а не робить їх більшими / виразнішими / гарнішими", "Цибулька, не пий. Тобі це не личить", "Значить потрібно віскаря", "Яка замучана, потрібно щось робити", "Оля, не пий", "Видно, що вечір вдався", "Що сталося?", "Чому не була на весіллі у Потапа і Насті?".

На багато коментарів Цибульська навіть відповідала:
"Лікарі говорять протилежне. П'ю і вам раджу. Починаю з ранку до сніданку", "Мінімум 1,5 - 2 літра в день"

Нагадаємо, не так давно виконавиця розповіла про те, як вберегти свою машину від крадіжки. Можна використовувати все: яскраві подушки в салоні, помітні наліпки та кольорові диски. А так само, Оля повідомила, що ні в якому разі не можна залишати техпаспорт в салоні авто.

Як повідомлялось раніше, чоловік Цибульської надірвався від ваги дружини.

Також Цибульська розповіла про труднощі життя ідеальної дружини.