Найбільш романтичне шоу України "Холостяк" підійшло до свого фіналу та Микита Добринін оголосив свій вибір на всю Україну. Обраницею зоряного холостяка стала 20-річна Дарина.

"Я дуже сподіваюся, що це саме та дівчина, яку не захочеться відпускати до останніх днів свого життя"- поділився Холостяк.

Микита зізнався, що закоханий, і надів перстень на палець своєї обраниці. На своїх сторінках у соціальній мережі Instagram і Даша, і Микита опублікували слова освідчень.

"Де всі річки чекали твого відображення,всі дороги - твоїх кроків. Ми" - написала дівчина.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У свою чергу Добринін теж не забув згадати про дівчину у своїй хроніці.

"З тобою я по-справжньому щасливий"- написав уже екс-холостяк.

В коментарях відзначилася подруга Микити, співачка Слава Камінська, яка вирішила "пожартувати":
"Микита , а як же я ? Обожнюю".

Добринін відповів, що вони чекають Камінську в гості. Крім Слави в коментарях також були помічені Холостяк 7 сезону Дмитро Черкасов, який побажав щастя, і ще одна подруга Микити - співачка Ольга Цибульська, яка обмежилася сердечками.

Слава Камінська
Слава Камінська

У коментарях у Дарини залишила своїй слід колишня учасниця шоу "Холостяк" Стелла Шаповалова, яка написала "Моя дівчинка".

Решта коментарів були від шанувальників шоу, якв писали привітання і висловлювали свою думку:
"Я щаслива, що пазл склався", "Вірю, що ви будете першою парою які одружаться", "Я не повірила щирості емоцій до Даші , на відміну від емоцій , який ти відчував до Лілі , вони були такі теплі , ніжні, очі в тебе прям сяяли , звичайно, може на екрані картинка зовсім інша , ніж у житті , але все ж ... дисонанс", "Найбільш гідна дівчина на проекті!", "До кінця топила за Лілю".

Нагадаємо, колишні учасниці "Холостяка" злили всі таємниці нового сезону.

Як повідомляв Знай.uа зірка "Холостяка" пустився берега, що скажуть дівчата тепер?

Також Знай.uа писав, що "Холостяк" з Добриніним затьмарився масштабним скандалом.