Відомі українські співачки Оля Полякова та MARUV показали сміливе спільне фото. Так, артистки з’явилися разом на концерті в Харкові й помірялися довжиною ніг.

Відповідне фото з'явилося на офіційній сторінці MARUV в соціальній мережі Instagram.

"Якби ми були дуетом, то називалися б "NOGI", - написала співачка.

Окрім того, сама Оля Полякова похвалилася яскравим спільним кадром з хореографічною підтримкою, давши великий концерт в Харкові. Так, артистка виконувала улюблені українцями хіти без фонограми, а також засвітила довжелезні ноги у відвертому боді. Зроблене спеціально для номера під пісню "Мадонна".

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті: "Ти була справжньою королевою", "Підірвала просто 😍😍😍💖💖💖💖", "О,так!Це було круто!Дякую,Олю😘😘😘", "Скільки красивих ніжок ух.....👍👍👍", "Ну звичайно Королева не ночі а всього👍👍😍💗❤️ Ти як завжди", "Боже скільки ніжок..", "Олечка,супер!!!Ти🔥🔥🔥❤️❤️❤️👍👍👍", "Оля Ви супер.", "Супер фото! Справжня королева 🤩".

Нагадаємо, що Дорофєєва, Кароль, Полякова та інші зірки привітали Потапа і Каменських з весіллям: ви прекрасні.

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова вирішила привітати українців з інавгурацією новообраного президента Володимира Зеленського і показала з ним кумедне фото.

Також портал Знай.uа писав, Полякова показала, з ким вирушила в тур "Королева Ночі": просто бомба-ракета.