У четвер, 23 травня, відгриміло весілля Потапа і Насті Каменських, яка стала (на даний момент — так точно) головною світською подією року: в гостях у зоряних молодят веселився практично весь український шоу-бізнес.

Пара ще з 2006 року – початку їх спільної творчої історії з пісні Не пара, приписували роман, а через деякі фото прихильники вважали, що Настя вагітна.

Проте, причиною такого "вагітного" виду Каменських була зайва вага кілограм в 20 - пишнотіла співачка у пік своєї кар'єри в дуеті при зрості 173 см важила 80 кіло.

Артистка ще з юних років боролася із зайвою вагою, вона випробувала багато дієт, голодувань, але вони приносили лише короткочасний результат, і кілограми поверталися, приносячи з собою ще зайву парочку.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У 2014 році артистка вирішила схуднути – але вона вирішила не виснажувати свій організм дієтами так, як робила раніше, адже небажані кілограми поверталися в подвійному обсязі. Вона комплексно підійшла до схуднення, націлився на тривалий етап, але дієвий: співачка записалася в тренажерний зал, знайшла персонального тренера і переглянула свій раціон харчування.

На те, щоб важити не 80, а 60 кг, у артистки пішло кілька років, але вона результатом задоволена – Каменських все так само стабільно займається вранці, оре в спортзалі і правильно харчується.

Вирішив наслідувати приклад своєї коханої і Потап – спочатку він жартував над пишними формами своєї колеги, але незабаром і його стали з працею дізнаватися шанувальники – відмітка на вагах досягла в 140 кілограм при зрості 195 сантиметрів.

Він став старанно займатися в спортзалі з тренером Каменських, і побачив на вагах приголомшливий результат.

"Зі мною момент неймовірного щастя трапився зовсім недавно - я глянув на ваги і не побачив 140 кіло, а 119! Я в поті чола працюю над собою. Настя неймовірно мене мотивує: вона худне-худне, гарнішає-гарнішає, а я на тлі її все старше і старше, товще і товще... Ось і доводжу собі, що можу!", - писав продюсер в Instagram.

Нагадаємо, книги, онлайн-секс, англійська, зал: зірка "Голосу країни" полоскотав фанаткам нерви голими фото.

Як повідомляв Знай.uа, Потап і Настя Каменських зіграли весілля

Знай.uа писав, Потап і Настя Каменських одружуються в цьому місяці.