Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, яке було зроблено на червоній доріжці російської премії RU.TV.

Як видно на знімку, за російської нагородою Лорак прийшла в пишному білому платті, яке нагадує весільне, принаймні, саме так вважають прихильники співачки. До того ж, артистці вже давно приписують роман із російським співаком Сергієм Лазарєвим. Свій образ Лорак доповнила бежевими босоніжки на шпильці, її волосся красиво укладене, а на обличчі легкий макіяж. Ані Лорак не змогла пропустити це захід, оскільки представлена в номінації "Краща співачка".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.