Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове відео, яке було зроблено на червоній доріжці російської премії RU.TV.

Як видно на ролику, за російської нагородою Лорак прийшла в пишному білому платті, яке нагадує весільне, принаймні, саме так вважають прихильники співачки. Деякі також жартують, що Лорак обмоталася шторою, а інші вважають, що таким чином співачка приховує вагітність або набір ваги. Свій образ Лорак доповнила бежевими босоніжки на шпильці, її волосся красиво укладене, а на обличчі легкий макіяж. Ані Лорак не змогла пропустити це захід, оскільки представлена в номінації "Краща співачка".

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.