Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото, на якому позує з нагородами російському премії RU.TV.

І треба сказати, фото вельми неоднозначне. На ньому Світлана позує у вульгарній позі з широко розсунутими ногами, в обох руках у неї нагороди премії RU.TV, які вона поклала на коліна. При цьому прихильники порівняли образ Лободи з епатажними образами української співачки MARUV.

Річ у тому, що Світлана Лобода одягла відверте сріблясте боді з пікантними декольте. На її ногах оригінальні босоніжки з сіточкою, а на її голові світлий капелюх, який нагадує капелюшок MARUV в одному з кліпів. Але найбільше уваги привернула жовтоволоса перука на голові Лободи.

MARUV

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

У підписі до фотографії Світлана Лобода написала: "Спасибі за премії, спасибі за любов, спасибі за те, що позаду так багато всього, а мені ще здається, що все тільки починається @ru_tv @bogomolovmikhail. #ПевицаГода #КиноиМузыка #премияРуТв2019".

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.