Популярна українська виконавиця Анна Седокова розчарувала прихильників невдалим фотошопом.

На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала знімок з величезними червоними губами і нарвалася на критику користувачів за вульгарність. Крім того, Седокова спробувала виправити свою зовнішність за допомогою Фотошопу, що не могли не помітити дописники.

На новій фотографії співачка позує в туалеті перед дзеркалом. А під фото опублікований мотивуючий пост, де вона розповідає, як повірити в себе.

Реакція людей була неоднозначною. Деякі написали в коментарях, що інформація, якою поділилася Анна виявилася корисною, а інші сконцентрувалися на зовнішньому вигляді виконавиці: "Таке відчуття, ніби голова окремо від тіла. Ось що значить фотошоп.", "Накачай собі ще щось...", "Силіконова лялька.", "Тобі не набридло?", "Жахливо виглядає.", "Написане не відповідає картинці...".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Анна Седокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпусна Седокова осідлала щось тверде.

Також портал "Знай.uа" писав, що Седокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".