Популярний британський актор Роберт Паттінсон зіграє роль Бетмена у новому фільмі. Режисером картини стане Метт Рівз, а виробником трилогії буде студія Warner Bros. Про це повідомило видання Screen Rant, пише портал Акценти.

Згідно із опублікованим матеріалом, режисер Рівз збирається знімати трилогію. Також видання зазначило, що кандидатура Паттінсона є пріоритетною, зараз тривають кастинги.

Примітно, що режисер Метт Рівз створював мегапопулярні картини штибу "Монстро", "Впусти мене", "Світанок планети мавп", "Війна за планету мавп". Вихід першого фільму з трилогії про супергероя Бетмена очікується у липні 2021 року. Зйомки планують розпочати вже восени цього року.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

На даний момент відомо, що Роберт Паттінсон, відомий за роллю вампіра в "Сутінках", займається зйомками у картині творця "Темного лицаря" Крістофера Нолана.

Прихильники засипали автора саги Стефані Майєр листами з проханням пояснити фізіологічні процеси вампіра. В результаті вона вирішила відповісти всім цікавим на своєму сайті.

За словами Майєр в тілі вампіра є безліч отруйних рідин, які мають схожі функції з рідинами людини.

"Реакція збудження присутня у вампірів, оскільки деякі отруйні рідини змушують тканини реагувати так само, як при припливі крові", - зазначила автор саги.

Таким чином письменниця пояснила вагітність коханої Едварда Белли. У тілі вампірів, виявляється, є отруйна рідина з генетичною інформацією типу сперми. Вона і здатна зв'язуватися з людської яйцеклітиною.

Нагадаємо, що серія фільмів "Сутінки" виходила на екрани з 2008 року по 2012 рік. Сценарій був заснований на чотирьохсерійному роман Стефані Майєр. Головні ролі виконали Роберт Групи і Крістен Стюарт.

Нагадаємо, Netflix визначився з актрисами на ролі Цирі і Йенніфер в серіалі "Відьмак".

Раніше Знай.uа повідомляв стало відомо хто отримав головну роль в "Вестсайдской історії" Стівена Спілберга.

Також портал Знай.uа писав Netflix готує технологію інтерактивного телебачення, яка дасть глядачам можливість впливати на сюжет.