Відома українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська регулярно ділиться зі своїми шанувальниками свіжими фотографіями з життя та особистими історіями в соціальних мережах. Ось і на цей раз співачка поспішила здивувати фанів дивним фото і не менш цікавим підписом.

Оля Цибульська
Оля Цибульська

сьогодні без білизни. Бо всю красу, яку привезла ми розпродали. Круто поєднувати відпочинок і добрі справи. Перші троє, хто вгадає якого кольору плавки на мені, отримають круті домашні сексі-шорти!" - написала Ольга.

На фото співачка позує у блакитній сукні на голе тіло і курточці в тон. З аксесуарів червоні окуляри, а обличчя прикрашає промениста усмішка. Цибульська зазначила, що приїхала на барахолку на "Кураж Базар".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

В коментарях фоловери співачки пишуть свої варіанти кольору білизни і пишуть й інші коментарі:
"Таки не все розпродали", "Найкраще себе почуваєш без них. Адже так ти відчуваєш, що твоє тіло відпочиває і насолоджується життям", "Я була про Вас кращої думки. Не думала, що Ви будете опускатися до своїх трусів.", "Класні цицьки", "Ну бомба, - така гарнюня натуральна бомба", "Навіщо так принижувати людей", "Оль, ти без плавок".

Також Цибульська повідомила, що діти для неї виступають піддослідними кроликами, на яких вона перевіряє своє пісні.

"Завжди перевіряю свої пісні дітьми. Нестор перший експерт. Діти завжди кажуть правду і якщо співають - значить все вдалося" - написала співачка.

Нагадаємо, не так давно виконавиця розповіла про те, як вберегти свою машину від крадіжки. Можна використовувати всі: яскраві подушки в салоні, яскраві наклейки та кольорові диски. А так само, Оля повідомила, що ні в якому разі не можна залишати техпаспорт в салоні авто.

Як повідомлялося раніше, чоловік Цибульської надірвався від ваги дружини.

Також, Цибульська розповіла про труднощі життя ідеальної дружини.