Популярний російський співак Сергій Лазарєв, якому приписують романтичні стосунки зі скандальною українською співачкою Ані Лорак не часто тішить шанувальників новими фото у своєму Instagram.

Відомо, що у Сергія вже є син, народжений в 2014 році. Хто є матір'ю хлопчика - невідомо. Утім, у суспільстві давно обговорюють нетрадиційну орієнтацію співака, так що, швидше за все, малюк з'явився на світ завдяки сурогатного материнства. Не виключено, що новонароджена дочка народилася таким же чином.

Так, сьогодні, 26 травня, в мережу потрапила інформація про народження дитини Сергія Лазарєва. Такі чутки поширив автор Telegram-каналу Тільки нікому.

Нещодавно артист опублікував на своїй сторінці миле фото з сином. На фотографії Сергій Лазарєв позує в обнімку з маленьким Микитою. Обидва на знімку зажмурились від радості, а малюк тримає в руці іграшку, яку, мабуть, привіз йому тато. Геолокація до фото свідчить про те, що воно було зроблено в Москві.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У підписі до фотографії артист розповів, що приїхав до сина з гастролей і через кілька годин повертається назад.

"Заради цих обіймів я сьогодні летів 6 годин з Іркутська всього на 3 години в Москву... і тепер знову полечу 5 годин тому в тур, тепер в Красноярськ! Розлука з Ніком – це найважче випробування. Нікуся знає, що поки гастролі дуже далеко і він не може полетіти зі мною, але скоро концерти будуть ближче до москви і він полетить до тата на роботу. Моя любов", - зворушливо підписав знімок співак.

Шанувальники Лазарєва в захваті від такої ідилії у стосунках батька і сина, якого, до речі, співак ростить один. А тепер у нього ще народилась донька.

Сьогодні, 26 травня артист написав пост на своїй сторінці в Інстаграм:

"Шашлычку хотите???))) мммм... наконец-то!!давно мечтал о домашних семейных посиделках на даче с шашлыком!! 👍🏻👍🏻👍🏻", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо Сергій Лазарєв розповів історію свого життя в одному кліпі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що син Лазарєва начудив на дні народження Пугачової, батьку стало не по собі.

Також портал "Знай.uа" писав, як змінилися шалено популярні коли Топалов і Лазарєв.