Українська співачка Ані Лорак, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, вразила шанувальників безглуздим нарядом на червоній доріжці. Відповідне відео з'явилося в Instagram, передає Politeka.

Лорак, незважаючи на недавній гучний розлучення з чоловіком, продовжує вести активне соціальне життя і ділиться з шанувальниками яскравими фото зі свого життя в соціальних мережах. Так, вона викладає не тільки щоденні будні, але і особливі, знакові події, а також звіти з концертів.

цього разу Ані Лорак вразила фанатів своєю появою на червоній доріжці. Артистка вибрала досить безглузде, на думку її фанатів, плаття на вручення "IX Російської музичної премії телеканалу RU.TV". Шанувальники були ошелешені невдалим вибором зірки і висловили свою жорстку критику в коментарях.

"Що ж мені надіти??? Оо а одягну я штору!!", "А мені ось плаття здалося не виглядає, не підходить воно вам…🤔", "Що за херню вона на себе почепила знову 😂😂😂🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️", "Сукня не гарне", "Милашка ❤️👻", "Сукня жах. Нічого кращого не було?", "Плаття не дуже, а сама красуня 🤗", "Сукня жахливе", "ви як солодка зефирка в ньому😋😋🥰😂❤️", "Сукня як парашут і повнить, немає силуету фігури", "Я думала, Ані Лорак буде співачкою року!!!!💗💖💓ні, вони цього не дали лободихе, не співає, а кривляється вічно…..правда сказав Шнуровкогда-то, люди слухають всяке г…….😣😏😏", – пишуть користувачі.

Популярні новини зараз
Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Лорак проговорилася про сокровенне.

Як повідомляв Знай. ua, Лорак приховала вагітний живіт за пишним платтям, але фанати не оцінили.

Також Знай. ua писав, що Ані Лорак прийшла за російської нагородою в образі нареченої.