Екс-учасниця проекту "Модель XL", керівник конкурсу "Міс Україна Plus Size" Вікторія Щєлко розповіла "Знай.ua", у чому полягає її секрет краси.

"У чому мій секрет? Впевненість в очах. Впевненість у собі. Позитив з середини. Якщо ти почуваєшся негативно, і якщо всередині всі речі на тебе впливають, то ти ніколи не даси людям позитив і не будеш позитивною. Вірте в себе. Будьте собою. Любіть себе. І навіть якщо ви виходите заміж і у вас з'являються діти - ставте себе трохи, все ж, на перше місце, давайте собі час для релаксу", - радить модель.

Вікторія Щєлко

Крім того, порталу "Знай.ua" Щєлко розповіла про свої плани на майбутнє.

"Мабуть, я все-таки кар'єристка. І у мене як у кар'єристки зараз йдуть зйомки нового серіалу, поки що розшифровувати його назву не буду. Останній місяць фактично перебуваю в цих зйомках - це ось мої найближчі плани", - розповіла модель.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вікторія Щєлко

Вікторія зізналася, що їй хотілося б у майбутньому знятися у фільмі, який братиме участь у Каннському кінофестивалі".

"Звичайно ж, мені хочеться якихось нових проектів і зараз, скажу вам по секрету, я заходжу в два нових - на нашому українському телебаченні. Я поки що не маю права говорити, в які саме проекти заходжу, але, тим не менш, з осені чекайте мене на екранах країни. Тому у мене влітку - участі, зйомки", - розповіла Щєлко.

Вікторія зізналася, що в одному з проектів буде зніматися її донька Злата, чому вона дуже рада.

Вікторія Щєлко

"Так вийшло, що я стала блогером, хоча я себе не назву ніколи блогером, я так - недоблогер. Саме через інтернет я отримую дуже багато листів від дівчат. Вони кожен день пишуть, що я їх надихаю і, що вони хочуть бути на мене схожими, кожен день звертаються за якимись порадами і саме це мене надихає", - поділилася телеведуча.

Відзначимо, що Вікторія Щєлко - перша представниця України на Miss World Plus Size. Вона і раніше брала участь в конкурсах краси, але як модель стандартних розмірів. А після народження дочки сильно набрала вагу. Боролася з собою - і перемогла: Щєлко полюбила себе і з зайвими кілограмами.

У неї 5 вищих освіт. А ще Щєлко - лейтенант столичної поліції.

Нагадаємо, у Києві відбулася прем'єра фільму "Алладін". Українські зірки відвідали захід і першими переглянули кінострічку. Вікторію Щєлко з дочкою також помітили в кінозалі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", раніше в Києві відбулася прем'єра фільму "Шахрайки".

Також "Знай.ua" писав, що українські зірки побували на прем'єрі французької мелодрами "Полуничка". Фільм розповідає про Францію в період розквіту еротичної фотографії.